x

Sėkmės istorijos

 

Stovyklos – vienas iš būdų mažinti socialinę daugiavaikių ir nepasiturinčių šeimų atskirtį bei skatinti jų socialinę integraciją. Tai pademonstravo Skuodo bendruomenė, suorganizavusi trejas dienos stovyklas vaikams. Skuodo krašto bendruomenės pirmininkė Lijana Beinoraitė pabrėžia, kad stovyklų vaikams poreikis Skuode yra didelis, o tokios stovyklos pritraukia daug dalyvių, kurių įspūdžiai – tik geriausi.

 

Projekte „Pagalbos verslo pradžia teikimas Pakruojo miesto jauno verslo atstovams siekiant sustiprinti verslus“ dalyvaujantis Laisvalaikio ir sporto klubas „Vajetau“ bendruomenę sutelkė pasitelkdami naują pramogą – šaudymą iš lanko. Klubo narys Saulius Gagieckas sako, kad tokia pramoga įdomi ir mažiems – vos 6–7 metų sulaukusiems vaikams, ir jau į devintą dešimtį įkopusiems senjorams.

 

Prieš metus Visagine startavęs projektas „Psichosocialinės pagalbos teikimas negalią turintiems Visagino gyventojams per kaniterapiją“ buvo pirmasis Utenos rajone, kuris pasiūlė alternatyvų gydymo metodą ir į užsiėmimus su negalią turinčiais vaikais įtraukė mokytų šunų pagalbą.

NAUJIENLAIŠKIO PRENUMERATA JUMS!

Gaukite pačias svarbiausias naujienas pirmieji - apie mūsų veiklą, renginius bei kitą svarbią informaciją!